Reageren

Heb je belangstelling om een bijdrage te leveren aan de realisatie van onze doelstelling om kunst en landschapstuin open te stellen voor publiek,vul dan dit contactformulier in. Geef aan waar je aan wilt meedoen geef details over jezelf en geef in een korte motivatie aan waarom je onderdeel wilt zijn van ons team.

Wij verwachten geen tijdrovende inzet van de vrijwilligers. Met één of twee keer per week (of per twee weken) een halve dag zijn we al blij. De enthousiasteling is natuurlijk vaker welkom.
 

Contactformulier

 Webmaster
 Landschapstuin vrijwilliger


 
Over Stichting De Wel

De oprichters van de stichting hebben in de afgelopen veertig jaar een grote collectie toegepaste kunst verzameld uit de periode jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. De collectie heeft op een aantal punten een niet geëvenaarde omvang en bestaat onder andere uit glasobjecten, keramiek, schilderijen, serviezen, meubels, glaswerk en beelden. Sinds een aantal jaren is het merendeel van de collectie ondergebracht in een nieuw pand dat geheel is ontwikkeld in de stijl van die tijd gebaseerd op de principes van Frank Loydd Wright en geinspireerd op Berlage en Dudok. De landschapstuin is verrijkt met verrassende elementen en kunstvoorwerpen. Het geheel wordt ontwikkeld als 'Gesammt Kunstwerk'. De eigenaars beogen om deze bijzondere combinatie van architectuur, kunstcollectie en landschapstuin open te stellen voor geïnteresseerden.